Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Що потрібно врахувати батькам при підготовці поїздки з дитиною за кордон?

Перед початком зимових канікул фахівці однієї з асистуючих компаній склали рейтинг найбільш частих причин звернень батьків, які вирушили за кордон з дитиною.

Як правило, в період зимових канікул кількість «дитячих» звернень подвоюється, а іноді навіть потроюється.

Тому в компанії підготували інформацію для батьків про найпоширеніші проблемні ситуації, а також про прості способи їх уникнути або полегшити.

5 основних ризиків для дітей-мандрівників:

1. Приблизно 60% серед усіх дитячих звернень займають гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ). Діти часто легко підхоплюють новий вірус, а батьки зазвичай звертаються в асистанс при перших симптомах захворювання. Слід пам'ятати, що в більшості західних країн лікування ГРВІ зводиться до загальних рекомендацій лікаря побільше пити і перебувати на свіжому повітрі. Багато лікарів взагалі не призначають ніяких медикаментів при такому діагнозі, що іноді засмучує наших батьків. Нещодавно МОЗ України прийняло ряд рекомендацій при лікуванні ГРВІ, які наближають українську медицину саме до таких європейських норм. Тому, якщо батьки спостерігають у дитини класичний розвиток ГРВІ, то слід в першу чергу не бігти до лікаря, а дати дитині багато пити і подбати про зволожене, прохолодне повітря в приміщенні.

 

2. Лор-захворювання. Однак існують ситуації, коли допомоги фахівця не уникнути. Це стосується болю у вусі (можливий діагноз - гострий отит) або горлі (гострий тонзиліт). Ці діагнози самі по собі або як ускладнення ГРВІ вимагають оперативного звернення до асистанс, фахівці якого організують візит до лікаря. Середня вартість візиту до лікаря в країнах масового туризму становить в середньому від 50 до 150 євро. При наявності чинного страхового поліса всі витрати оплатить страхова компанія.

 

3. Наступний за частотою привід для дзвінка в асистанс - харчові отруєння. Діти особливо різко можуть реагувати на незвичне харчування, через що і виникають проблеми зі шлунково-кишковим трактом. Такі звернення раз у раз надходять в асистанс з екзотичних напрямків, наприклад, таких як Таїланд, Індія або Тенеріфе.

 

4. Алергічні реакції - ще один поширений привід для візиту маленьких туристів до лікаря. Причини появи висипу, свербежу, набряків та інших симптомів можуть бути різними, тому без допомоги фахівця обійтися не вийде.

 

5. У будь-якій країні світу діти нерідко страждають від травм. Напередодні гірськолижного та санного сезону цей пункт особливо актуальний. Фахівці «КОРІС Україна» багато разів організовували допомогу при дитячих переломах і вивихах, ударах, опіках різних частин тіла. Батькам необхідно мати під рукою номер телефону асистанської компанії, щоб оперативно зв'язатися з фахівцями, які підкажуть, що робити при виникненні непередбаченої ситуації. Також звернення в асистанс допоможе вирішити питання оплати рахунків страховою компанією. Адже при госпіталізації витрати стартують від 500 євро і можуть доходити до десятків тисяч євро.

 

Що слід врахувати батькам при підготовці поїздки з дитиною за кордон:

Страховий поліс. Дитина, як і дорослі, повинна мати діючий страховий поліс для виїжджаючих за кордон. У разі виникнення проблем зі здоров'ям досить набрати номер асистанської компанії, вказаний на полісі. Спеціаліст розповість батькам або супроводжуючим, що робити далі. Тим, хто збирається кататися на лижах, потрібен спеціальний поліс, тому про дитячі спортивні плани важливо завчасно повідомити співробітнику страхової компанії.

Аптечка. Батьки, як правило, знають про найбільш часті захворювання свого чада і мають уявлення про основні методи лікування. У далекі подорожі необхідно взяти окрему аптечку для дитини. Якщо діти їдуть в поїздку не з батьками, а з супроводжуючим, для нього слід окремо записати необхідні інструкції.

Профілактика. Уберегтися від всіх потенційних небезпек не вийде, але знизити ризики цілком можна. Приміром, на гірськолижних курортах не можна залишати дітей без нагляду батьків або лижного інструктора, слід дотримуватися встановлених правил і не вести починаючого лижника на чорну трасу.

У жарких країнах варто контролювати перебування дитини на сонці, мінімізувати вживання незвичайних продуктів, використовувати репеленти на територіях, де є ризик укусів комах, не дратувати і не годувати мавп і носити спеціальне взуття, щоб не порізатися гострими мушлями.