Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Нацкомфінпослуг анулювала ліцензію УСГ «Життя»

Нацкомфінпослуг прийняла рішення про анулювання ліцензії на здійснення діяльності зі страхування життя ПрАТ «Українська страхова група« Життя», власником 99,72% акцій якої було ТОВ «Ініс».

Про це йдеться в повідомленні регулятора.

Це рішення було прийнято за результатами проведеної позапланової перевірки, призначеної у зв'язку з ненаданням звітних даних страховою групою за перше півріччя.


У зв'язку з численними зверненнями споживачів страхових послуг в Нацкомфінпослуг щодо невиконання УСГ «Життя» зобов'язань за укладеними договорами страхування життя, для вжиття заходів щодо захисту інтересів потерпілих та страхувальників комісія відповідно до ст. 60 КПК Нацкомфінпослуг звернулася до Національної поліції із заявою про вчинення кримінального правопорушення представниками УСГ «Життя».

Зараз Шевченківським управлінням поліції Головного управління Національної поліції в Києві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом нанесення представниками УСГ «Життя» шляхом обману значної майнової шкоди клієнтам компанії за ознаками вчинення кримінального правопорушення.

Досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на повне та неупереджене дослідження обставин кримінальних проваджень, забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень.