Банер
КАСКО "Легкий старт"

Спробуйте нову страхову послугу від страхової компанії “Рідна” - “Легкий старт” і отримайте надійний захист від чесної компанії!

“Легкий старт” - це страхова програма у сегменті добровільного автострахування, розроблена спеціально для нових клієнтів компанії.

Вона передбачає виплату страхової компенсації у випадку пошкодження чи знищення застрахованого автомобіля внаслідок ДТП (не залежно від того, з чиєї вини вона сталася) чи через стихійне лихо (падіння дерев, бурульок, снігу; ураган, повінь, землетрус, зсув ґрунту тощо).

Страхова сума за цією програмою — 100 тис. грн. (незалежно від вартості автомобіля, без урахування зносу). Страховий платіж — усього 2 тис. грн.

Термін дії страховки — 3 місяці. Скористатися послугою можуть лише нові клієнти СК “Рідна”.

Також нагадуємо про інші унікальні страхові продукти від нашої компанії. Зокрема, це програма “Впевнений водій”.

Страховка розроблена спеціально для досвідчених і впевнених у собі водіїв. Вона допоможе захистити автомобіль від прикрих несподіванок на дорозі, які виникли через інших учасників дорожнього руху.

Програма страхування “Впевнений водій” гарантує швидку і чесну виплату (максимальна сума — 100 тис. грн.) власнику страхового поліса, якщо його автомобіль потрапив у ДТП, яка трапилася через порушення правил дорожнього руху водієм іншого транспортного засобу.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до фахівців СК “Рідна” за телефонами: (044) 425-12-90, 425-00-95, 425-53-28, (095) 33-000-93